Programma en uitleg kaartverkoop

Banner kerstcruise website 2018 Ouwejaarsshow Lievaart def

Programma en Kaarten Kerst Cruise - Ouwejaarsshow met Het Groot Niet Te Vermijden • Simon Stokvis • trio Naar de Haaien

Kapitein Lagaaij en alle artiesten nemen ons dit jaar mee op een “reis” dwars door Rotterdam! Kan je met een cruise schip onder De Hef door, over de Rotte, de Kralingse Plas, de Westersingel of door Delfshaven?? 

Dit wordt een spectaculaire voorstelling boordevol muziek, gekke verhalen en doldwaze belevenissen van de bekendste Rotterdamse artiesten. Zo tegen het einde van het jaar genieten we met z’n allen in het prachtige theater van het ss Rotterdam van al die leuke en gekke dingen van Rotjeknor en kijken we tevens terug op het jaar 2018. Sta niet gek te kijken als Kapitein Lagaaij en zijn stuurmannen bijzondere manoeuvres uithalen voor een ludieke tussenstop tijdens dit bijzondere Rondje Rotterdam.

Kaarten voor deze bijzondere voorstelling zijn via bovenstaande links te boeken of via ons online ticketsysteem of op afspraak tegen contante betaling op ons kantoor aan boord van het ss Rotterdam. De kosten per kaart bedragen 32,50 en zijn inclusief 2 pauzedrankjes. De voorstelling begint om 20:15u en duurt tot ca. 22:45u. Het theater van het ss Rotterdam bevindt zich op het Promenade Deck.

Middels ons online ticketsysteem kunt u eenvoudig uw kaarten bestellen en afrekenen met iDeal. Na het selecteren van de evenementdatum dient u uw gegevens in te vullen. Wij vragen twee keer om uw e-mailadres. Dit is namelijk erg belangrijk omdat uw kaarten per e-mail toegezonden worden. De e-mail is tevens uw factuur/kassabon.

Kaarten printen

Na ontvangst van uw kaarten dient u deze uit te printen en mee te nemen naar het evenement. Wij adviseren u om de pdf bestanden te openen met Adobe Acrobat Reader (download) en ze dan te printen. Bij het gebruik van andere pdf readers is in het verleden gebleken dat de barcode niet altijd goed zichtbaar is.

Kaarten besteld maar niet ontvangen?

Heeft u kaarten besteld maar niet ontvangen? Over het algemeen ontvangt u de tickets binnen 5 minuten in uw mailbox. Controleer altijd uw spambox/ongewenste email map!

Heeft u desondanks toch geen kaarten ontvangen, neem dan contact met ons op.